Wilbert Pigmans boeken?

De Toreador
Wilbert Pigmans boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Wilbert Pigmans inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Wilbert Pigmans door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Wilbert Pigmans

De Toreador

Een optreden van Wilbert Pigmans is een ware feestexplosie. Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het! Wilbert Pigmans wordt daarom ook vaak bestempeld als de wandelende jukebox. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op. Stilstaan is dus onmogelijk tijdens een optreden van Wilbert.

Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek en van beachparty tot après-ski feest. Overal weet Wilbert het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance. Hij is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen. Wilbert “De Toreador” Pigmans bracht een paar weken geleden de nu al legendarische single “De Toreador” uit in samenwerking met Opgeblazen. Als een echte Toreador wind hij het publiek met elk optreden om zijn vingers! Zin in een feestje? Senorita, dit is het momento!

Boek nu Wilbert Pigmans

Vraag vrijblijvend een optreden van Wilbert Pigmans aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Wilbert Pigmans?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van Wilbert Pigmans?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Wilbert Pigmans op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Wilbert Pigmans voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Wilbert Pigmans in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.