• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Alex boeken?

Adio Amore
Alex boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Alex inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Alex door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. geluid tot 300 personen

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Alex

Adio Amore

“Een Bossie Rooie Rozen”. Dat is DE hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begon. De release van deze single was in november 1999 en in 2000 was het de meest gedraaide single in cafés en zalen, waardoor het uiteindelijk een nummer1 hit werd. Deze hit heeft de sympathieke zanger veel naamsbekendheid bezorgd. Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a. ‘Meissie Meissie’, ‘De Liefde’, ‘Dagdroom’, ‘Een Festival van Liefde’, ‘Nooit Meer Naar Huis’, ‘Adio Amore’, ‘Anita’ en ‘Jij bent veel te mooi’ zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek. Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers, zowel Nederlands- als Engelstalig. Nu, bijna 20 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiesten van Nederland.

Boek nu Alex

Vraag vrijblijvend een optreden van Alex aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Alex?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van Alex?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Alex op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Alex voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Alex in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back