• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Douwe Bob boeken?

Slow Down
Douwe Bob boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Douwe Bob inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Douwe Bob door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Douwe Bob

Soort Artiest: NL Top Artiesten

Slow Down

En daar zat hij dan een maand thuis op de bank te huilen, in zak en as, verteerd door liefdesverdriet, alleen zijn hondje Tammy kon hem nog troosten. Toen de Amsterdamse singer-songwriter – vijfentwintig inmiddels, ‘The Shape I’m In’ is zijn vierde album- werd verlaten door de vrouw die hij als zijn ‘Queen Of Hearts’ beschouwde, voelde hij zich alsof hij tegen een muur aan knalde. Correctie, tegen een spiegel.

Liedjes als Let You Go, Consider, I’ll Be There, Running Around en de hartverscheurende ballad I Do, gezongen samen met Jacqueline Govaert… ze staan allemaal in het teken van de hoofdthematiek van het album. Gefnuikte liefde, eerlijkheid en pijnlijke zelf confrontatie. En daaruit voortvloeiend: zelfrelativering. Zoals hij zingt in Running Around: ‘Only the biggest loss can make you feel so small.’

Succes en status, alles wat er bij komt kijken, het is uiteindelijk louter Make Believe, zoals Douwe Bob in het gelijknamige nummer verkondigt. ‘Ik denk vaak: “Is dit de essentie van het leven? Wat stelt het nou echt voor?” Op een gegeven moment besef je dat je niets meer waard bent dan een mier of een bij. Eigenlijk is dat een zeer bevrijdend inzicht.’

Voor het eerst had Douwe Bob meer gegeven om een vrouw dan om zijn muziek. ‘Dat had ik nog nooit meegemaakt. Als zo’n belangrijke relatie wegvalt is dat een hele heavy gewaarwording. Als singer-songwriter rest je dan maar één ding. Teruggrijpen naar wat blijkbaar je enige echte liefde is, de gitaar.’

Boek nu Douwe Bob

Vraag vrijblijvend een optreden van Douwe Bob aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Douwe Bob?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Douwe Bob?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Douwe Bob op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Douwe Bob voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Douwe Bob in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back