• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Do boeken?

Heaven
Do boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Do inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Do door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Do

Soort Artiest: NL Top Artiesten

Heaven

De eerste single bracht Do uit op 15 jarige leeftijd, de single; “Real good”, tevens ze stond in het voorprogramma van de boyband ‘Five’ en van de zanger Montell Jordan, welke beiden optreden in een bomvol Ahoy’. Nadien verscheen Do in diverse Tv-shows. Do`s grote internationale doorbraak kwam toen de bekende DJ Sammy haar vroeg te zingen op zijn single “Heaven”.een dance versie van de 80’s hit van Bryan Adams. “DJ Sammy & Yanou feat. Do – Heaven” was een enorme grote hit in landen zoals Canada, Duitsland en de Benelux en de rest van de wereld volgde snel!

De dance versie van Heaven haalde zelfs de TOP-3 van de Amerikaanse hitlijst bereikt!!! Na de dance versie is er een ballad versie gereleased van Heaven deze plaat bereikte de top 3 in Nederland.

Do vergeet je nooit meer als je haar eenmaal hebt horen zingen. De combinatie van haar zangkunsten en de oogverblindende schoonheid van Do maken haar een echte ster! Enkele jaren later neemt Do met Marco Borsato het duet “Voorbij” op, wat in de top van de hitlijsten belanden.

In 2008 tekende Do bij een bekende lingerieketen en was daarmee 2 jaar lang het boegbeeld en ambassadrice van Hunkemöller. In December ging Do nog een stapje verder en poseerde ze namelijk voor de december editie van Playboy.

Anno 2021 treed Do nog steeds veel op, ze is te boeken als zangeres met haar combo maar ook met complete live-band.

Boek nu Do

Vraag vrijblijvend een optreden van Do aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Do?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Do?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Do op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Do voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Do in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back