• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Tabitha boeken?

Hij Is Van Mij
Tabitha boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Tabitha inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Tabitha door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minunten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Tabitha

Soort Artiest: NL Top Artiesten / Rappers

Hij Is Van Mij

Tabitha Foen-a-Foe, beter bekend als Tabitha is een Nederlandse zangeres. Je kan Tabitha kennen van de hit ‘Is Dit Over’, dit nummer werd een groot succes in Nederland met maar liefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op Spotify.

Na een lange reis door o.a. Los Angeles en London waar zij aan haar muziek werkte en zichzelf ontwikkelde als zangeres en songwriter, was Tabitha meer dan klaar voor haar nieuwe hoofdstuk in Nederland.

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex en SFB tekende Tabitha in 2017 bij het muzieklabel Topnotch en in april 2018 releasde zij haar debuut-EP “Gevonden In Verdwalen”. Op dit EP staan samenwerkingen met Murda, Jayh Jawson en Josylvio. Inmiddels is “Gevonden In Verdwalen” al meer dan 12 miljoen keer gestreamd en kunnen wij met trots zeggen dat dit een succes is!

Ook richtte Tabitha in 2017 haar stichting “Mooi zoals je bent” op waar in zij samen met haar zus en collega zich richten op jongeren motiveren en stimuleren door evenementen en trainingen aan te bieden die onderdeel zijn van hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces.

Boek nu Tabitha

Vraag vrijblijvend een optreden van Tabitha aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Tabitha?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Tabitha?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minunten.
Met hoeveel personen treed Tabitha op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Tabitha voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Tabitha in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back