Snelle boeken?

Reunie
Snelle boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Snelle inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Snelle door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 60 minuten

    Duur optreden

  • zExcl. techniek / geluid

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Snelle

Soort Artiest: NL Top Artiesten / Rappers

Reunie

Snelle wordt geboren op 3 oktober 1995 als Lars Bos. Lars groeit op in zijn geboorteplaats Gorssel, Gelderland. Hij wordt geboren met een schisis en wordt veel gepest door zijn hazenlip. Zijn passie is muziek en daarom gaat hij studeren aan de ‘Herman Brood Academie. Inmiddels is hij een Nederlandstalige rapper/zanger met vele hits op zijn naam.

In 2017 tekent Snelle een contract bij het label van rapper ‘Jebroer’. Hij brengt hier zijn EP ‘Lieve jongens’ uit waarop onder andere het nummer ‘Oost-Indisch doof’ staat. Het nummer wordt goed opgepakt, zo ook door Radio 538 die Snelle op de ‘Artiesten die je in 2019 in de gaten moet houden’-lijst zetten.

Snelle gaat in februari 2019 langs bij hiphop-platform ‘101Barz’ voor een ‘wintersessie’. De wintersessie is bedoeld om zijn nieuwe EP ‘Beetje bij beetje’ te promoten en dat lukt goed. Zijn ‘101Barz’ wintersessie wordt binnen no-time meer dan een miljoen keer bekeken. Zijn tour verkoopt hij volledig uit en zelfs zijn grand finale show in de ‘Melkweg’ Amsterdam is binnen 24 uur uitverkocht.

In 2019 brengt Snelle het nummer ‘Reünie’ uit, dat op zijn lijf is geschreven. Het nummer komt op nummer 1 in de ‘Nederlandse Top 40’ en hij scoort hiermee dus zijn eerste nummer 1-hit! Dit is ook Snelle zijn echte doorbraak. Hij wint hiermee de FunX Music Award ‘Best song’. ‘Reünie’ krijgt een plek in de ‘Top 2000’ en hij ontvangt een platina plaat.

In de nazomer brengt Snelle het nummer ‘Lippenstift’ uit met Marco Borsato en John Ewbank. Het nummer komt op de tweede plaats in de ‘Single Top 100’ en heeft meer dan 40 miljoen streams, dus scoren ze hiermee een hit!

Davina Michelle geeft tijdens de coronacrisis akoestische concerten in een leeg Ahoy. Snelle is één van de gasten die Davina ontvangt. Ze zingen samen het nummer ‘17 Miljoen mensen’ met een tekst die gericht is op de pandemie waarin ze op dat moment leven. Het nummer wordt enorm goed ontvangen en zo komt het nummer op één in de hitlijsten. Ook in de Sterren NL Top 25 is deze hit wekenlang op de hoogste positie te vinden.

In de zomer van 2020 wordt bekend dat Snelle één van de coaches wordt van het tiende seizoen van het RTL-programma ‘The Voice Kids’.

Snelle duikt in 2020 de studio in met het duo ‘Suzan & Freek’. Ze schrijven samen het nummer ‘De overkant’ en scoren een gigantische hit! Het nummer komt op de zesde plek binnen in de ‘Single Top 100’. De single brengt een ode aan de thuisbasis van Snelle en Suzan & Freek.

Ronnie Flex duikt samen met Snelle de schuur in om een nummer te schrijven. In 2020 brengen ze het nummer ‘In de schuur’ uit en het nummer klimt al snel naar de tiende plek in de ‘Single Top 100’. Met meer dan 15 miljoen streams op Spotify laten de fans merken het een goede combinatie te vinden.

Het jaar 2021 trapt Snelle samen af in een duet met Maan. Snelle en Maan ontmoeten elkaar tijdens ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’ concerten en sindsdien is er een hechte vriendschap. Het nummer schrijven zij dan ook samen bij Snelle thuis. ‘Blijven slapen’ gaat over het herkenbare gevoel van de spanning tijdens het daten. Het nummer wordt gelijk veel gestreamd en wordt bij Sterren NL direct de Paradeplaat.

Boek nu Snelle

Vraag vrijblijvend een optreden van Snelle aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Snelle?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Snelle?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Snelle op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Snelle voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Snelle in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back