• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Emma Heesters boeken?

Waar Ga Je Heen
Emma Heesters boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Emma Heesters inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Emma Heesters door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Emma Heesters

Soort Artiest: NL Top Artiesten

Waar Ga Je Heen

Emma Heesters is een gepassioneerde zangeres, songwriter, performer en de meest gevolgde musical YouTuber van Nederland. Emma begon haar carrière met het uploaden van coversongs naar YouTube. Daarmee verdiende ze al snel een toegewijde groep fans over de hele wereld die afstemden om haar wekelijkse uploads te bekijken.

Gedurende 2019 heeft Emma samengewerkt met Boyce Avenue en hen ondersteund tijdens hun Europese tournee. Ook heeft ze opgetreden bij VidCon in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en is ze regelmatig te gast geweest in de lokale media. Ze werd ook genoemd als de eerste winnaar van Nederland van de MTV’s Push Awards in november 2019.

Emma Heesters verschijnt momenteel als een van de belangrijkste deelnemers aan de populaire tv-show ‘Beste Zangers’ van Nederland. Met haar hitsingle van de show ‘Pa Olvidarte’, waarbij Rolf Sanchez de platina-status in Nederland bereikte. En meer dan 10 miljoen streams genereerde in iets meer dan een maand sinds de release.

Boek nu Emma Heesters

Vraag vrijblijvend een optreden van Emma Heesters aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Emma Heesters?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Emma Heesters?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Emma Heesters op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Emma Heesters voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Emma Heesters in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back