• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Edsilia Rombley boeken?

Als Ik Weer Bij Jou Ben
Edsilia Rombley boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Edsilia Rombley inhuren voor een optreden?

Vanaf € 7.500,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Edsilia Rombley door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf

  Duur optreden

 • zIncl. geluid tot 350 personen

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Edsilia Rombley

Soort Artiest: NL Top Artiesten

Als Ik Weer Bij Jou Ben

Edsilia Francisca Rombley wordt op 13 februari 1978 geboren in Amsterdam. Haar passie voor muziek en zingen wordt haar met de paplepel ingegoten. Als haar moeder in de weekenden de schoonmaakklusjes verdeelt onder haar kinderen, zet ze de meest heerlijke Soulnummers op. Met de stereo op tien zwiert Edsilia, samen met haar broer Dino en zus Michealine al poetsend door het huis.
Haar professionele zangcarrière start ze in 1995 met de R&B-groep Dignity. Wanneer Edsilia in 1996 de Soundmixshow wint, breekt ze door. Ze wint het jaar daarop ook de Europese Soundmixshow en brengt haar eerste solo single ‘Baby It’s You’ uit. In 1998 vertegenwoordigt Edsilia ons land tijdens het Eurovisie Songfestival, en met succes! Met haar single ‘Hemel en Aarde’ behaalt ze de vierde plaats, had daarmee de best scorende Nederlandse inzending van de afgelopen 35 jaar. Met veelzijdigheid als kracht bouwt ze verder aan haar carrière en gaat in 2004 op tournee onder begeleiding van Jazzpianist Michiel Borstlap, waar ze jazz met pop combineert. Op 1 september 2006 trouwt Edsilia met haar grote liefde Tjeerd Oosterhuis. Met hem krijgt zij twee dochers; Imaani & Aisa-Lynn.
Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Soul, Pop, Jazz, R&B. Up tempo, ballads. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens. Als een van de Ladies of Soul stond zij al 15 keer in een uitverkocht Ziggo Dome.

In 2017 vierde ze haar 20-jarig artiestenjubileum met een speciaal optreden in Theater Carré. Tijdens dit jubileumconcert blikt zij samen met het publiek terug op de meest bijzondere momenten uit haar carrière. In 2019 vertolkt Edsilia de rol van Maria in de live tv-uitzending van The Passion vanuit Dordrecht en gaat zij weer het theater in met ‘The Piano Ballads & More’. In 2020 stond zij voor het eerst solo in de Grote Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Ook presenteerde zij dat jaar ‘Europe Shine a Light’, de alternatieve televisie-uitzending van Eurovision Song Contest tijdens de COVID-pandemie.
Samen met Chantal Janzen, Jan Smit & Nikkie de Jager presenteerde zij live vanuit Rotterdam Ahoy het Eurovisie Songfestival 2021.

Boek nu Edsilia Rombley

Vraag vrijblijvend een optreden van Edsilia Rombley aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Edsilia Rombley?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 7.500,-.
Hoe lang duurt een optreden van Edsilia Rombley?
De lengte van een optreden is: .
Met hoeveel personen treed Edsilia Rombley op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Edsilia Rombley voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Edsilia Rombley in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back