Barry Paf boeken?

100% feest
Barry Paf boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Barry Paf inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.250,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Barry Paf door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf

    Duur optreden

  • zExcl. techniek / geluid

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Barry Paf

Soort DJ: Allround DJ's

100% feest

Waar is dat feestje… Ga compleet los met de hits van DJ BARRY PAF: een energieke mix van hits en meezingers en natuurlijk de opzwepende performance van Barry! Dikke dance-hits, Top-40, en zelfs zo nu en dan een foute Classic. BARRY PAF maakt van elk feestje een FISSA!! …hier is dat feestje!

Met een energieke mix van hits en meezingers ga je gegarandeerd helemaal los. Barry is een echt feestbeest, en dat merk je aan zijn opzwepende manier van draaien. Altijd 100% positiviteit en energie! Beleef een avond vol vette hits, flash-backs, gekkigheid en meezingmomenten. Dikke dance-hits, Top-40 en zelfs zo nu en dan een foute Classic: met 15 jaar ervaring haal je met BARRY PAF een van de beste allround-DJ’s van Nederland in huis. Bruiloften of personeelsfeesten, club of strandtent, feesttent of festival; Barry zet de tent altijd op z’n kop!

Boek nu Barry Paf

Vraag vrijblijvend een optreden van Barry Paf aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Barry Paf?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.250,-.
Hoe lang duurt een optreden van Barry Paf?
De lengte van een optreden is: .
Met hoeveel personen treed Barry Paf op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Barry Paf voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Barry Paf in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back