Meuk boeken?

Meuk = Leuk
Meuk boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Meuk inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.150,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Meuk door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 70 minuten / 2 x 45 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 5

Alles over Meuk

Soort Band: Feestbands

Meuk = Leuk

Sinds 2012 speelt MEUK zijn boerenrock met een Brabants hart door heel Nederland. Op festivals, in feesttenten, dorpsfeesten, in cafés en alle andere plekken waar ze zitten te wachten op een echte boerenrock show. Met ballen en waar de tap niet snel leeg is!

Gewapend met stevige gitaren in combinatie met een vrolijke trekzak brengt deze band een combinatie van eigen werk. Daarnaast spelen ze ook de grootste hits van hun helden, zoals Jovink, BZB, Rowwen Heze, WC Experience, Mooi Wark, Pater Moeskroen, Normaal en vele anderen.

Een mooie balans van vette rock en vrolijke feestmuziek zorgt er voor dat het publiek keer op keer verrast, geprikkeld en vermaakt wordt met voor ieder wat wils. Dit in combinatie met een visueel aantrekkelijke show zorgt voor een onvergetelijke avond voor het publiek.

Boek nu Meuk

Vraag vrijblijvend een optreden van Meuk aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Meuk?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.150,-.
Hoe lang duurt een optreden van Meuk?
De lengte van een optreden is: 1 x 70 minuten / 2 x 45 minuten.
Met hoeveel personen treed Meuk op?
De bezetting bestaat uit: 5 perso(o)n(en).
Waar is Meuk voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Meuk in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.