Rene Schuurmans boeken?

Laat de zon in je hart
Rene Schuurmans boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Rene Schuurmans inhuren voor een optreden?

Vanaf € 3.250,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Rene Schuurmans door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. geluid tot 300 personen

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Rene Schuurmans

Laat de zon in je hart

Maak van uw feest een bruisend spektakel door René Schuurmans te boeken. Niet voor niets is René Schuurmans één van de meeste geboekte zangers van Nederland. De altijd gezellige Brabantse René Schuurmans maakt van elk evenement een waar feest.

Zingen was altijd al zijn grote passie, maar tot 2006 werkte René Schuurmans nog bij de gemeente in Sint-Michielsgestel. In 2006 ging de knop om en koos René Schuurmans voor een leven op de bühne. Vanaf dat moment ging het snel.

De hit van René Schuurmans ‘Laat de zon in je hart’ werd hét zomernummer van 2007. Met dit nummer vergaarde René Schuurmans landelijke bekendheid. Het bijbehorende album ‘Vanaf vandaag’ bereikte nummer 5 in de Mega Album top 100. Andere bekende nummers van René Schuurmans zijn: ‘Als ik haar zie’, ‘Diep in mijn hart’, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’ en ‘Kom bij me terug’. In 2010 kwam daar het nummer ‘Is het leven niet mooi’ nog bij.

Boek nu Rene Schuurmans

Vraag vrijblijvend een optreden van Rene Schuurmans aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Rene Schuurmans?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 3.250,-.
Hoe lang duurt een optreden van Rene Schuurmans?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Rene Schuurmans op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Rene Schuurmans voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Verjaardag.

Rene Schuurmans in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.