Nelis Leeman boeken?

Wie denk jij wel wie ik ben
Nelis Leeman boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Nelis Leeman inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.095,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Nelis Leeman door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Nelis Leeman

Wie denk jij wel wie ik ben

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben… Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de dj die tijdens zijn 10-jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland.

Momenteel kun je geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoort Nelis Leeman met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen. Ook zijn tweede single deed het erg goed in cafés en feestzalen. ‘Ik Hou Van Jou’ is een zomers en herkenbaar lied wat je direct mee kan zingen. We kunnen zeggen dat het naar meer smaakt voor Nelis die zich nu volledig stort op een zangcarrière waar natuurlijk zijn ervaring die hij heeft opgebouwd als dj een enorme kracht is.

Boek nu Nelis Leeman

Vraag vrijblijvend een optreden van Nelis Leeman aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Nelis Leeman?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.095,-.
Hoe lang duurt een optreden van Nelis Leeman?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Nelis Leeman op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Nelis Leeman voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Verjaardag.

Nelis Leeman in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.