Jeffrey Heesen boeken?

Kadootje
Jeffrey Heesen boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Jeffrey Heesen inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Jeffrey Heesen door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Jeffrey Heesen

Kadootje

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6. Zijn performance en uitstraling worden door de juryteams bejubeld en duidelijk is dat Nederland een top artiest rijker is.

Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten: al op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt en doet hij mee aan diverse talentenjachten. In 2004 verschijnt zijn debuutsingle ‘Hey Lieve Meid’. Na zijn deelname aan BZT kan hij volop gaan schrijven en componeren. De door hemzelf geschreven zomersingle ‘Mag Ik De Zon Laten Schijnen’ laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger ‘De Wereld Is Van Ons’ is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen. Met de single ‘One Night Stand’ laat hij zien veelzijdiger te zijn en niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Op ‘M’n Engel’ wordt zo enthousiast gereageerd dat er ook een kerstversie verschijnt.

Boek nu Jeffrey Heesen

Vraag vrijblijvend een optreden van Jeffrey Heesen aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Jeffrey Heesen?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van Jeffrey Heesen?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Jeffrey Heesen op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Jeffrey Heesen voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Jeffrey Heesen in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.