Henk Wijngaard boeken?

Met de vlam in de pijp
Henk Wijngaard boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Henk Wijngaard inhuren voor een optreden?

Vanaf € 3.250,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Henk Wijngaard door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Henk Wijngaard

Met de vlam in de pijp

Henk Wijngaard werd op 13 juni 1946 geboren te Stadskanaal als zoon van een uit Frankrijk gevluchte moeder en een Canadese geallieerde soldaat. Zijn jeugd speelde zich af in het Groningse Stadskanaal. Al vroeg in zijn jeugd speelde muziek een belangrijke rol zodat het niet vreemd was dat hij op zijn 14e verjaardag van zijn moeder een gitaar kreeg.

Er werd gitaarles gevolgd maar al snel ontdekte Henk dat dit niets voor hem was. Een kennis leerde hem een paar basis akkoorden zodat Henk zichzelf het gitaarspelen eigen maakte. Al snel begon Henk op te treden als zanger/gitarist in verschillende bandjes. Dat dit het begin zou zijn van een lange carrière, had niemand in die tijd kunnen voorzien.

Boek nu Henk Wijngaard

Vraag vrijblijvend een optreden van Henk Wijngaard aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Henk Wijngaard?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 3.250,-.
Hoe lang duurt een optreden van Henk Wijngaard?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Henk Wijngaard op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Henk Wijngaard voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bruiloft / Feesttent / Verjaardag.

Henk Wijngaard in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.